Jobba effektivt

Gästen vill boka klart sin semester hemma och vid ankomst till destinationen är allt redan betalt och klart.

 

Från gästens perspektiv

Tänk att som gäst kunna boka hela sin semester på ett ställe. Spelar ingen roll om det är i Sverige, Norge eller något annat land. Att med lätthet kunna boka olika typer boende – hotell, stuga, tält eller husbil. Kunna boka en natt här och en natt där. Samtidigt boka aktiviteter och bord på restauranger.

När gästen betalar fördelas pengarna direkt till respektive leverantörs konto.

Det som gör vårt system unikt, är att man kan betala med Swish, Vips och kort. Alltså ett gränslöst system som funkar över en riksgräns.

Från företagets perspektiv

För mindre företag är det nödvändigt att ha ett bokningssystem och minimera manuell hantering. Att sköta bokningar via mobilen medan ni jobbar med gäster som besöker här och nu. Att kunna låta kollegor i branchen ha möjlighet att boka dina event, utan att du behöver göra något. Skicka bara en faktura i efterhand.

För lite större företaget som har fler aktiviteter och tjänster i sina paket så bokar ni alla delar i paketet på en och samma gång. Gästen får svar direkt och bokningen är genomförd på ett kick.

Det stora företaget kan med lätthet informera gäster om det finns platser att boka på olika aktiviteten och samtidigt boka bord för middag på kvällen på någon av restaurangerna ni sammarbetar med. Boka boende, aktiviteter och restaurangbesök över en landsgräns om det är aktuellt. 

Effektiviserar dina bokningar och minimera krångel. Boka allt från hotell och restauranger till event och äventyr smidigt och användarvänligt.

Ju fler aktörer som ansluter sig till bokningsprogrammet i ert område desto lättare är det för gästen att förlänga och utöka sitt besök med olika aktiviteter och restaurangbesök på destinationen.